Roasti Bags - Dé braadzak

Braadzak stomen met Vis
Vis

Ook vis voelt zich als in het water met de Roasti Bags braadzakken. Met wat peper of zout, wat pittiger gekruid of heerlijk stevig gemarineerd: alle smaak blijft tijdens het braden behouden. Kabeljauw, zeetong of de alom geliefde zalm: met de Roasti Bags komen ze even vers uit de oven als dat ze erin gingen. En dus heerlijk mals op het bord.

Recept voor vis

Kabeljauw met citroen

Benodigdheden:

  • 1 staartstuk kabeljauw van ± 750 gr
  • zout, peper
  • 1 citroen
  • ansjovispasta of olijfolie
  • enkele takjes peterselie

Bereidingswijze:

Spoel de vis goed af, prik het visvel met een houten prikker in en bestrooi met zout en peper.

Was de citroen goed en snijd hem in dunne plakjes.
Was de peterselie goed en sla ze droog.

Bestrijk de vis met de ansjovispasta of smeer hem in met de olie.
Doe de vis in een braadzak, dek met de schijfjes citroen en de takjes peterselie af en sluit de zak.

Zet de zak in een passende ovenschaal in de oven en laat de kabeljauw in ± 35 minuten op 180°C gaar worden.