Brood
Broodbakken in de oven is nog nooit zo makkelijk en gezond geweest als met de Roasti Bags braadzakken. Want net als met kip, vlees, vis en groenten blijft het brood tijdens het bakken in de oven met de Roasti Bags lekker vers, omdat vocht, geur- en smaakstoffen in de zak blijven en niet via mogelijke kieren en/of ventilatiesleuven verloren gaan. Brood, daar zit wat in... met de Roasti Bag zéker!
Recept voor brood
Tomaat met knoflook op afbakbrood
Ingrediënten voor 4 personen:
- 4 tot 6 tomaten
- 4 teentjes knoflook
- olijfolie
- afbakstokbrood
- verse basilicum en oregano
Bereidingswijze:
Snijd het stokbrood in stukken van 3-4 cm dik.
Snijd de tomaten in kleine blokjes.
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Leg de knoflook op het brood.
Sprenkel de olijfolie erover heen.
Leg de blokjes tomaat hierop.
Doe het brood in de braadzak, samen met het basilicum en de oregano.
Plaats het 10 minuten in de oven.